La presentaran el dia 31 i entrara en servei inmediatament.

L’Ajuntament de Lleida i l’empresa concessionària Eyssa presentaran el proper 31 de març una nova aplicació per a mòbil que permetrà pagar de manera més còmoda i fàcil l’estacionament de vehicles als parquímetres de la ciutat. Entre els avantatges d’aquest nou sistema hi ha el fet que permetrà que es pagui estrictament pel temps estacionat: si es marxa abans del còmput horari del tiquet que s’ha pagat, es podrà recuperar el temps que no s’hagi utilitzat.

L’Ajuntament de Lleida fa mesos que ha encarregat a la concessionària aquest nou servei, amb l’objectiu de facilitar l’ús dels parquímetres i optimitzar-lo al màxim per als ciutadans i ciutadanes. Tots els detalls d’aquesta nova aplicació i el seu funcionament es donaran a conéixer el dia 31.

L’alcalde de Lleida i president del Consorci del Parc, Àngel Ros, ha signat a la fira CEBIT de Hannover el conveni de col·laboració que permetrà avançar en la innovació en aquest camp. L’alcalde de Lleida i president del Consorci del Parc Científic.

Àngel Ros ha signat avui a la fira CEBIT de Hannover l’acord amb el centre UBICITEC ( European Center for Ubiquitous Technologies and Smart Cities) de la Universitat alemanya de Duisburg-Essen que estableix el treball conjunt per a la posada en marxa d’estudis i projectes de col·laboració en investigació i desenvolupament d’aplicacions avançades que contribueixin a la implantació d’ Smart Cities, especialment en l'àmbit social.

Conferència del paer en cap en el marc de la fira CeBIT de Hannover juntament amb el coordinador del Projecte Fi-Ware a Telefònica I+D, Juanjo Hierro, qui ha remarcat les noves oportunitats que Fi-Ware i Fi-Lab ofereixen en el marc de les smart-cities

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha posat en relleu el paper que han d’exercir els ajuntaments en la introducció dels serveis de Big Data i tots els avenços que representen per a l’administració pública i per al concepte de smart city: “hem d’aconseguir que s’assumeixi la seva importància i es contemplin com el que són realment, un salt endavant per a la ciutat intel•ligent, per a la governança i, per damunt de tot, per a la democràcia”. El paer en cap ha pronunciat una conferència en una de les fires tecnològiques més importants del món, CeBIT, que se celebra aquests dies a la ciutat alemanya de Hannover.

Àngel Ros ha intervingut conjuntament amb Juanjo Hierro, coordinador del Projecte Fi-Ware en Telefónica I+D. La jornada Big-Data per a smart cities l’ha organitzat la multinacional alemanya GFT -present al Parc Científic de Lleida i proveïdora de serveis i solucions de Tecnologies de la Informació (TI)- dins de l’esdeveniment CODE-n que ha celebrat a CeBIT. La cita s’ha adreçat a projectes capdavanters, innovadors i startups.

Lleida col•laborarà amb la fira alemana Metropolitan Solutions de serveis i tecnologia als municipis que se celebra anualment a Hannover. Així s’ha acordat en la trobada que ha mantingut aquest matí l’ alcalde de Lleida, Àngel Ros, amb el director de Metropolitan Solutions, Thomas Rilke, on s’han apuntat les primeres línies de treball conjunt en el marc de Municipàlia i en la línia de serveis integrals a les ciutats.

Fira de Hannover (Hannover Messe) s’ha mostrat molt interessada a establir una relació amb Lleida, a qui reconeix la seva llarga tradició de prestació de serveis als municipis per mitjà de la fira especialitzada Municipàlia així com les jornades tècniques especialitzades que s’hi realitzen.

A la trobada hi ha participat els tinents d’alcalde Montse Mínguez i Rafel Peris, el vicerector de  Planificació, Innovació i Empresa de la UdL Ferran Badia i el director del Parc Científic, Josep Clotet.

 

També signarà, com a president del Parc Científic de Lleida, un conveni de col·laboració amb l’European Center of Ubiquitous Technologies and Smart Cities  Cebit se celebra del 10 al 14 de març i és la fira internacional de referència en telecomunicacions i tecnologies de la informació. Aquest any hi participen el cofundador d’Apple, Steve Wozniak i el fundador de Wikipedia, Jimmy Wales

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, serà un dels experts que participarà el proper dimarts a la fira CEBIT de Hannover (Alemanya) per parlar del tema conductor de la fira d’aquest any: Big Data. L’ Alcalde de Lleida participarà en el cicle de conferències que organitza l’empresa alemanya GFT, amb seu al Parc Científic de Lleida, en el marc de l’esdeveniment CODE-n. El paer en cap impartirà la xerrada titulada “Big Data for Smart Cities” conjuntament amb Juanjo Hierro, Product Development and Innovation de Telefonica Digital.

Code-n és una iniciativa impulsada per l’empresa GFT - proveïdora de serveis i solucions de Tecnologies de la Informació (TI), en el marc de CEBIT que està adreçada a projectes capdavanters, innovadors i startups. L’ objectiu d’aquesta xarxa és donar suport a projectes amb talent, proporcionar-los una plataforma per al diàleg i estimular la innovació. Dins d’aquesta iniciativa se celebra una competició internacional anomenada “Driving the Data Revolution” que cerca models de negoci dedicats a l’us intel·ligent i eficient de grans quantitats de dades. “Big Data” engloba el conjunt de processos, tecnologies i models de negoci qu estan basats en dades i en capturar el valor que aquestes dades tenen.

<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>
Contacta
C. Salmerón, 1, 1a planta 25004 Lleida Plànol d'ubicació Telèfon: 973 700 417 telecentres@paeria.cat