Com cada primer dijous de cada mes, el nostre Alcalde obre el seu xat aquest dijous 3 de juliol a les 18:00h.

El xat de l'Alcalde és l'instrument que ens permet parlar en temps real. Per mitjà d'aquesta entrada digital l'Alcalde s'atansa a tots vosaltres, els ciutadans i ciutadanes de Lleida, donant una resposta directa a les vostres inquietuds. Com a paer en cap l'interessen les vostres propostes, suggeriments o queixes, ja que per petits que siguin, són també els de la ciutat.

Web per accedir al xat: http://xat.paeria.cat

Horari d'estiu per les Atencions TIC

dimecres, 18 de juny de 2014

Ja comença l'estiu, i els Telecentres tancarem les Atencions TIC.

Consulteu els horaris al següent enllaç:

 

Horaris d'Atenció TIC

Dia Mundial d'Internet

divendres, 16 de maig de 2014

eAccessibleEl dia 16 de maig a les 12,00h al Mercat de Pla, el Sr. Àngel Ros i Domingo, Alcalde de la ciutat de Lleida, presentarà el projecte eAccessible.

És un servei que proporciona informació d’accessibilitat de diferents tipus d'edificis de la nostra ciutat  a persones amb dificultats de mobilitat, de visió o de capacitat auditiva i de parla.

En una primera fase es vol incorporar informació relativa a edificis públics, farmàcies, comerços, bars, restaurants i hotels.

Aquesta informació és viva i és subministrada i actualitzada a través dels propis ciutadans i usuaris. Això és el que es denomina “Crowd Sourcing” o “Crowd Data”, on són els propis ciutadans i usuaris  qui aporten, de manera oberta i participativa, la informació, mantenint-la viva i actual. www.paeria.cat/opendata

 

La presentaran el dia 31 i entrara en servei inmediatament.

L’Ajuntament de Lleida i l’empresa concessionària Eyssa presentaran el proper 31 de març una nova aplicació per a mòbil que permetrà pagar de manera més còmoda i fàcil l’estacionament de vehicles als parquímetres de la ciutat. Entre els avantatges d’aquest nou sistema hi ha el fet que permetrà que es pagui estrictament pel temps estacionat: si es marxa abans del còmput horari del tiquet que s’ha pagat, es podrà recuperar el temps que no s’hagi utilitzat.

L’Ajuntament de Lleida fa mesos que ha encarregat a la concessionària aquest nou servei, amb l’objectiu de facilitar l’ús dels parquímetres i optimitzar-lo al màxim per als ciutadans i ciutadanes. Tots els detalls d’aquesta nova aplicació i el seu funcionament es donaran a conéixer el dia 31.

L’alcalde de Lleida i president del Consorci del Parc, Àngel Ros, ha signat a la fira CEBIT de Hannover el conveni de col·laboració que permetrà avançar en la innovació en aquest camp. L’alcalde de Lleida i president del Consorci del Parc Científic.

Àngel Ros ha signat avui a la fira CEBIT de Hannover l’acord amb el centre UBICITEC ( European Center for Ubiquitous Technologies and Smart Cities) de la Universitat alemanya de Duisburg-Essen que estableix el treball conjunt per a la posada en marxa d’estudis i projectes de col·laboració en investigació i desenvolupament d’aplicacions avançades que contribueixin a la implantació d’ Smart Cities, especialment en l'àmbit social.

<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>
Contacta
C. Salmerón, 1, 1a planta 25004 Lleida Plànol d'ubicació Telèfon: 973 700 417 telecentres@paeria.cat