Com cada primer dijous de cada mes, el nostre Alcalde obre el seu xat aquest dijous 4 de desembre a les 18:00h.

El xat de l'Alcalde és l'instrument que ens permet parlar en temps real. Per mitjà d'aquesta entrada digital l'Alcalde s'atansa a tots vosaltres, els ciutadans i ciutadanes de Lleida, donant una resposta directa a les vostres inquietuds. Com a paer en cap l'interessen les vostres propostes, suggeriments o queixes, ja que per petits que siguin, són també els de la ciutat.

Web per accedir al xat: http://xat.paeria.cat

Concurs de Cartes Telemàtiques als Reis Mags

dimecres, 3 de desembre de 2014

Ja pots participar al Concurs de Cartes Telemàtiques als Reis Mags! Només has d'escriure una carta utilitzant el Servei de Cartes Telemàtiques als Reis Mags.

L'Ajuntament de Lleida, per mitjà del departament d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida, ofereix des de 1989 el servei gratuït de cartes telemàtiques als Reis Mags. Així, tots els infants poden escriure la seva carta a Melcior, Gaspar i Baltasar per mitjà d'un ordinador i l'Ajuntament, amb la col·laboració d'Ibercaja i de Semic, s'encarrega de fer-les arribar a la seva destinació.

Curs de preparació per la prova acTIC

dilluns, 11 d'agost de 2014

La Xarxa Municipal de Telecentres de l'Ajuntament de Lleida està duent a terme cursos de preparació per a l'obtenció del certificat ACTIC al telecentre Centre Històric de l'Ereta.

Són cursos orientats a alumnes que ja tenen una certa familiaritat amb els ordinadors però que volen ampliar coneixements i, sobretot, poder optar a una certificació de la Generalitat que actualment està molt demanada i valorada en processos selectius.

Ja pots fer la teva inscripció al curs en el següent enllaç

Preinscripció al curs de Preparació ACTIC

Horari d'estiu per les Atencions TIC

dimecres, 18 de juny de 2014

Ja comença l'estiu, i els Telecentres tancarem les Atencions TIC.

Consulteu els horaris al següent enllaç:

 

Horaris d'Atenció TIC

Dia Mundial d'Internet

divendres, 16 de maig de 2014

eAccessibleEl dia 16 de maig a les 12,00h al Mercat de Pla, el Sr. Àngel Ros i Domingo, Alcalde de la ciutat de Lleida, presentarà el projecte eAccessible.

És un servei que proporciona informació d’accessibilitat de diferents tipus d'edificis de la nostra ciutat  a persones amb dificultats de mobilitat, de visió o de capacitat auditiva i de parla.

En una primera fase es vol incorporar informació relativa a edificis públics, farmàcies, comerços, bars, restaurants i hotels.

Aquesta informació és viva i és subministrada i actualitzada a través dels propis ciutadans i usuaris. Això és el que es denomina “Crowd Sourcing” o “Crowd Data”, on són els propis ciutadans i usuaris  qui aporten, de manera oberta i participativa, la informació, mantenint-la viva i actual. www.paeria.cat/opendata

 

<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>
Contacta
C. Salmerón, 1, 1a planta 25004 Lleida Plànol d'ubicació Telèfon: 973 700 417 telecentres@paeria.cat